TERÖRLE MÜCADELEDE, TEK BİR KURAL VARDIR; YOK EDİLMEDEN SEN YOK ET!

8 Mart 2015 Pazar yazildi.


Terörle mücadele; topyekûn bir mücadeledir. İçte ve dışta teröristlere ve destekçilerine karşın kural ve aman tanımadan silahlı bir mücadele ile başarı kazanılır.
Geri zekâlı, Türkiye yaklaşık 40 senedir teröre karşın askeri silahlı mücadele yürütmüştür, Sonuç!

Sonuç mu? AKP dönemi hariç PKK dağılma, bitirilme aşamasına getirilmişti. Son darbeler indirilmemiştir.

Sonuç mu? On binlerce askerin şehit olmasına, sakat kalmasına, on binlerce sahip çıkılmayan Kürt gençlerimizin, vatandaşlarımızın ölmelerine mal olmuş…

Sonuç mu? Bölgede huzur ve güvenlik devletin kontrolündeydi,  

Sonuç mu? Bölgede teröristler asker karşısından saklanacak delik, kaçacak yol arıyordu,
 
PKK Terörüne karşın, AKP döneminde başlatılan silahlı mücadeleden vazgeçme, akla ziyan siyasi barış süreci ile gelinen, kazanılan başarı aklıselim herkesin malumudur. Ne!

…Barış süreci ile ne mi? Yarım milyon hazır askeri bulunan koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Teröristler tarafından dize getirilmiştir!

…Barış süreci ile ne mi? Yarım milyon hazır askeri bulunan koskoca Türkiye, teröristlerle baş edemez, PKK eylemlerinden, tehditlerinden ödü patlar oldu.

…Barış süreci ile ne mi? Yarım milyon hazır askeri ve bir o kadar polisi bulunan koskoca Türkiye, bölgede yok

…Barış süreci ile ne mi? PKK Dünyada bağımsızlık savaşçıları olarak görülmektedir,  tanınmaktadır.

…Barış süreci ile ne mi? Yarım milyon hazır askeri ve bir o kadar polisi bulunan koskoca Türkiye mücadele, savaş gücü, morali sıfırlanmıştır.
…Barış süreci ile ne mi? Yarım milyon hazır askeri ve bir o kadar polisi bulunan koskoca Türkiye' de vatandaşlarımız Türküm demekten korkar, utanır hale gelmiştir,

…Barış süreci ile ne mi? Yarım milyon hazır askeri ve bir o kadar polisi bulunan koskoca Türkiye kendi toprağını karakolunu havaya uçuran bir ilk olmuştur, Dünya Kamuoyunda alay konusu olmuştur, saygınlığını yitirmiştir.

…Barış süreci ile ne mi? Yarım milyon hazır askeri ve bir o kadar polisi bulunan koskoca Türkiye,  Türk Silahlı Kuvvetlerini, TSK yı berbat etmiştir, etkisiz hale getirmiştir.

Yarım milyon hazır askeri ve bir o kadar polisi bulunan koskoca Türkiye, Genel Kurmayı, Genel Kurmay Başkanını, Kuvvet Komutanlarını, Generalleri, Albayları, Subayları düzmece suçlarla vatan hainleri, teröristler ilan ederek kendi savcılarına hâkimlerine yargılamış, yıllarca hapishanelere kapatmıştır.  Yakın Dünya tarihinde bu denli bir ilk ahmaklık Türkiye de son on yıl içerisinde gerçekleşmiştir

Bu sadece hükümetin, cemaatin yüzkarası değil, muhalefet partilerin de, devlet kurumlarının da,  Bürokratlarının da, sivil toplum örgütlerinin de, bizlerin de bir yüzkarasıdır. 

DrHusso

İzmir, 07.03.2015

 

 

0 yorum: