TÜRKİYE AVRUPA BİRLİGİ ÜYELİGİNE DAHİL OLAMAZ, ŞORT GİYEN BAYANLAR SEYTANİDİR, SALDIRILIR DİYE

18 Eylül 2016 Pazar yazildi.




Ekteki farklı haber kaynaklarından alıntı yapılan fotoğraf görüntülerine bakın, Türkiye’nin Avrupa Birliği Üyeliğine yakışmadığını anlarsınız. Sadece bu görüntüler mi bir neden?  Birliğin belli bir standart yaşam düzeyi var, alışkanlık haline gelen uygulamaları var, örneğin yasa ve yönetmeliklere uymak gibi. Kırmızı ışıkta dururlar, yaya geçidinde yayalar öncelik verirler geçmenizi sabırla beklerler, yayalara küfretmezler üzerlerine arabayı sürmezler, trafik kurallarına uyarlar, çöplerini ayırarak farklı çöp kutularına atarlar, çöp kutuları temiz ve leş gibi kokmazlar, etrafa hastalık mikrop sinek üretmezler, bulaştırmazlar, sokakları, tuvaletleri temizdir, Adamına göre kazık atmazlar ve………

Yeşil alanlar yaşamları için hayatı değer taşırlar, şehrin kenarından ta merkeze kadar uzanan kesintisiz binlerce hektar yeşil alanları vardır. Bırakın bu alanları parselleyip satmayı yada kamu binaları ile, mafya gazinoları, bahçeleri, büfeleri ile doldurmayı,  onları olduğu gibi korurlar, içlerine büfelere dahi izin vermezler. Şehrin her semtinde büyük alanlı ağaçlı parkları olmazsa olmazdır……..

Sıcak güneşli havalarda kadın erkek, yaşlı genç  şişman zayıf dizden yukarı ekseriyetle genç bayanlar çok daha kısa şortlarla işlerine, çarşıya alışverişe gidip gelirler, çarşı sokaklarda  gezerler, etkinliklere katılırlar, metro, tren, taksi, otobüslere, uçaklara şortları ile binerler inerler, çok yataklı ranzalı otel odalarını erkeklerle ayırım olmaksızın paylaşırlar, parklarda nehir kıyılarında yarı çıplak sere serpe güneşlenirler.… Kimse de onların kıyafetlerine  aldırmaz, şeytanlar diye de hakaret edip saldırmazlar hastanelik etmezler….  

Bostanlı –Karşıyaka’nın çok sıcak günlerini, özellikle aşırı sıcak gecelerinden, aşırı terlemeden kaçmak için Almanya daha serindir diye , yıllık iznimin bir kısmını ve kurban bayramı tatilimi Almanya’da farklı şehirlerde geçirdim.  Fakat giderken İzmir’in sıcak güneşli havasını da beraberimde getirmişim. Eylülde İki hafta boyunca yağmursuz ve güneşli  günleri, 18senelik Almanya ikametgahımda ilk kez  tanık oldum. İlk kez tanık olduğum otelde gecelemek zorunda kaldığım bir şehirde bana göre hesaplı oteller dolu olunca ve fiyatlar fuar fiyatları gibi pahalı olunca bir otelin çok yataklı odasında bir yatağı geceliği 14 Euro’ya rezerve ettim. On kişilik yatakta kalanlar farklı ülkelerden, öğrenci akademisyen tipli insanlardı. (Tahmin ediyorum oteller dolu olunca ben gibi bu seçeneği kullanmışlar) İki farklı yatakta şortu ile yatan iki genç bayanı görünce şaşırdım. Bayanların hiç rahatsız edilmediği, gayet normal  ayırım yapılmaksızın bir kız arkadaşı bir kız kardeşi gibi davranıldığını gördüm.. İnanın böyle bir durumu Türkiye’de hayal dahi edemem. İstanbul’da güpe gündüz otobüsün içinde, izmirin sokağında 2016 senesinde bayanlar şort, biraz kısa etek giydi diye şeytan diye saldırıya uğruyorlarsa, tahmin ederim otel odasında sıradan kızların ırzına geçilirdi…..

Hele kadınsı vücuduna her erkek gibi hayran olduğum Kim Kardischiyanın  ekteki bu görüntüleri Türkiye’den olsaydı din ahlak elden gidiyor ülkeye uğursuzluk çökecek, başımıza taş yağacak diye dinciler ayaklanırdı, darbe de olurdu!!

Daha fazla uzatmadan burada yazımı bitirmek istiyorum, FARKLI GİYİNEN BAYANLARA TACİZ SALDIRILARA KARŞIN ÖNLEMLERDEN BİRİ DE ORTA-LİSE VE YÜKSEKÖĞRETİMDE ÖĞRENCİLERE SEÇMELİ YAKIN DÖVÜŞ TEKNİKLERİ, SAĞLIK VE KENDİ KORUMA, ÖZGÜVENİ ARTIRMA AMAÇLI SPOR DERSLERİN VERİLMESİ BİRÇOK DERSTEN DAHA YARARLI OLACAKTIR.

Ekler; foto görüntüleri

 



Yaşam tarzı görüntüler Türkiye’de olsaydı neler olmazdı ki

Kısaca:

TÜRKİYE AVRUPA BİRLİĞİ ÜYESİ OLAMAZ; ORADA BAYLAR BAYANLAR yaşlısı, ; zayıfı, şişmanı GÜNEŞLİ SICAK GÜNLERDE ŞORTLARLA özellikle genç bayanlar kısa şortlarla Yüce Allah’ın onlara bahşettiği fiziki güzelliğini gurur duyarak herkese gösterircesine teşhir ederek, GEZERLER, İŞLERİNE GİDERLER, şeytani mahluklar diye de SALDIRIYA UĞRAMAZLAR. Avrupa Birligi Üyeligi bizlere göre değil, zaten yakın da biraz daha güçlendiklerinde de DİYANET; AVRUPA BİRLİĞİ ÜYELİĞİ DİNİMİZE UYGUN DEĞİLDİR diye fetva çıkarırlar.

DrHusso,

Frankfurt, 18.09.2106


1 yorum:

  1. İstanbul'da otobüste şortlu bayana saldırı,
    Çok geçmez şalvarız erkekler ve tesettürlü burkalı bayanlar dışında kimsenin sokaklarda görünmesine izin de vermezler.

    YanıtlaSil