AFRİN OPERSYONU, ŞEHİT HABERLERİ, TWİTTER

11 Şubat 2018 Pazar yazildi.


HAK YOLUNDA KUTSAL VATAN UĞRUNA CANLARINI KANLARINI VEREN ŞEHİTLERİMİZDEN, GAZİLERİMİZDEN ONLARI YETİŞTİREN ASKERE GÖNDEREN AİLELERİNDEN YÜCE RABBİMİZ RAZI OLSUN. NE MUTLU Kİ, ONLARIN SAYESİNDE BİZLER TÜRKİYEDE VARIZ VE ALLAH’IN İZNİYLE DÜNYA VAR OLDUKÇA VAR OLACAĞIZ.

HAK YOLUNDA, KUTSAL VATAN UĞRUNA MÜCADELEDEN KORKANLAR, BAHANELERLE KAÇANLAR, SAVAŞMASINI UNUTANLAR YER ÜSTÜNDE ONURLU İNSANİ BİR YAŞAMI HAK ETMİYORLARDIR, DİĞER İNSANLARIN EMPERYALİST DEVLETLERİN UŞAĞI, İTİ, MASKARASI OLMAĞA MAHKUMDURLAR..

HAK YOLUNDA, KUTSAL VATANIMIZ TÜRKİYE UĞRUNA ETKİLİ VE KARARLI MÜCADELEDE; GEREKLİ BİLGİ, BECERİLERİ, DENEYİMLERİ, TEKNİKLERİ, TEKNOLOJİLERİ KULLANMAK, SAHİP OLMAK ESASTIR. AKSİ HALDE ASKERİ MÜCADELELER, SAVAŞLAR İNTİHARDIR, CİNAYETTİR, KATLİAMDIR,…
Gerekli hatta çok geç kalınmış Askeri Afrin Operasyonun uzun sürmesi, (bu nedenle de teröristlerin cesaretlendirilmesi, Dünya kamuoyunda teröristlere olan desteğin artması v.b.) bence askeri olduğu kadar siyasi bir başarısızlık örneğidir. Sivillere zarar vermeme bir bahanedir!

AFRİN ASKERİ OPERASYONU, NE BİR MANEVRA NEDE BİR HOLLYWOOD FİLİM yada dizi film ÇEKİMİ İÇİN DEĞİLDİR!

Askeri operasyonlarda ve savaşlarda öncelikli olan; karşıdan size ateşle karşılık verilip direniliyorsa, Sivillerle dolu bir yerleşim birimleri dahi olsa orası en az insani zayiatla ve en az askeri mühimmatla etkisiz hale getirilip ele geçirilir, teröristlerden temizlenir.


SUÇ; SİVİLLERİ KADIN VE ÇOCUKLARI FIRSAT BİLİP ONLARIN CANLARINI HİÇE SAYIP KULLANAN, CANLI KALKAN GİBİ KULLANAN, CANLI BOMBA OLARAK KULLANAN ALLAHSIZLARIN, KALLEŞLERİN, TERÖRİSTLERİN SUCU VEBALİ BÜYÜKTÜR!

BAKIN SURİYE’DEKİ  GERÇEK AZILI TERÖRİSTLERİN; ABD VE BATI AVRUPALI (BAŞTA ALMANYA, FRANSA, İNGİLTERE..) SÖMÜRGECİLERİN DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI MASKESİ ALTINDA KENDİ EKONOMİK ÇIKARLARI GEREĞİ DESTEKLEDİKLERİ, EĞİTTİKLERİ,  EN MODERN SİLAHLARLA DONATTIKLARI VE MÜTTEFİKLERİ TÜRKİYE’YE KARŞIN FAALİYET GÖSTEREN  PYD, PKK, İŞİD TERÖRİSTLERİ, PEŞMERGELERİN VE DİĞER ULUSLARIN ASKERİ OPERASYONLARINA BAKIN SİVİL, KADIN ÇOCUK YAŞAMLARINI DİKKATE ALMADAN TOPYEKÛN YERLEŞİM BİRİMLERİNİ YERLE BİR EDİYORLAR, SURİYE TOPRAKLARININ YARIYA YAKININ ZENGİN BÖLGELERİ ETNİK TEMİZLİKLE  ELE GEÇİRİYORLAR…


ONLARIN SİVİLLERE OLAN KATLİAMLARINA, YERLEŞİM BİRİMLERİN YERLE BİR EDİLMESİNE, BÖLGEDEKİ ETNİK TEMİZLİĞE GÖZ YUMANLARIN, TÜRKİYE’NİN VE BÖLGEDEKİ İNSANLARIN ÇIKARLARINI GÖZETEN ASKERİ OPERASYONUNA SÖZ SÖYLEME HAKLARI BULUNMAMAKTADIR…

Türkiye, devleti yönetimi, Başkan; bu gibi gelişmeleri dünya kamuoyuna, Birleşmiş devletlere taşımalıdır, (Filistin davasını dünya kamuoyuna taşıyan hamiliğini üstlenen Türkiye’deki devlet yönetimi, Başkan,Türkiye’nin ve Suriye ve Irak’taki Türkmenlerin çıkarlarını da dünya kamuoyunda etkin bir bicimde duyurmalıdır

Anı şanı ile ve milyona varan hazır insanı silahlı güce sahip TSK’dan Her Türk Vatandaşı gibi benimde beklentim büyüktür. Afrin Askeri Operasyonundaki başarısızlığı bir Türk vatandaşı olarak üzücü buluyorum, sorgulanması, tartışılması gerekiyor….

DEVLET YÖNETİMİNDE KİŞİSEL SAPLANTILARA YER VERİLMEMELİDİR! SURİYE’DE ESAD REJİMİN VARLIĞI, Toprak bütünlüğünün sağlanması VE GÜÇLENMESİ GERÇEĞİ GÖZ ARDI EDİLMEMELİDİR.

TÜRKİYE’NİN ÇIKARLARI GEREĞİ TÜRKİYE’NİN GÜNEY SINIRLARININ HUZUR VE GÜVENLİ BİR GELECEĞİ İÇİN VE BÖLGEDEKİ TÜRKMENLERİN HAYATİ ÇIKARLARI İÇİN GEREKLİ ALTERNATİF ÇÖZÜMLERDEN BİRİ; SURİYE’NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAMASI İÇİN ESAT REJİMİNE KISITLI DA OLSA DESTEK VERMESİDİR.

“Suriye’yle ilgili hiçbir pişmanlığım yok. Son 7 yıldaki Suriye politikamız dürüst, prensipli ve stratejik olmuştur” demiş Ahmet Davutoğlu

BENCE SİYASETÇİLERİNDE KÖTÜ İCRAATLARI NEDENİYLE SECİMLER BEKLENİLMEDEN EVVEL HESAP VERMELERİ GEREKİYOR diye düşünüyorum.

Bir devlet memuru olarak olası en ufak bir görevi suiistimalimde, yolsuzluğumda, kötü icraatımda cezalandırılıyorum, işimden atılıyorum, maddi zararı ödemem isteniliyor...

Siyasetçilerinde kötü icraatlarından dolayı seçimlere kalmadan hesap vermeleri cezalandırılmaları gerekiyor..

Geçmişte bundan 4 sene evvel YPG teröristlerin başını Salih Müslim’i ve heyetini Türkiye’ye resmi olarak davet eden ve krallara layık bir şekilde karşılayıp uğurlayan kimdi yada kimlerdi acaba?

Suriye ve Irak sınırlarımızdaki olumsuz gelişmeler vukuu bulurken,  Türkiye’yi tehdit eder tehlikeli hale gelmesine neden olan dış politikaları hayata geçirenler kimdi ya da kimlerdi ? Ve kimin dışişleri bakanlığı zamanında ve Hükümet başkanlığı zamanında gerçekleşmiştir? Ve neden zamanında gerekli tedbirler alınmamıştır…

Birleşmiş Milletler nezdinde uluslararası hukuka bağlı olarak kabul gören ve tanınan Suriye’deki Süleyman şah ata anıt mezarının PYD teröristlerin himayesinde askeri bir operasyonlar yok edilmesine, yerle bir edilmesine kimler karar vermiştir ve askeri operasyon sırasında genelkurmayda poz verenler kimlerdi?

Suriye’deki Süleyman Şah Ata Anıt Mezarını ve Türk Toprağını Teröristlere karşın korumaktan acizler, büyük bir başarıymış gibi ekranlarda poz verip havalara girenler kimlerdi?

Suriye’de, Irak’ta sınırlarımıza yakın bölgelerde ve misakı milli hudutlarımıza dahil olan bölgelerde PKK, Peşmerge ve PYD tarafından uygulanan sistematik etnik temizlikle buraları işgal edilip Kürtleştirilirken, sahiplenirken; Türkiye kimin bakanlığı ve başkanlaıgı zamanında etkisiz kalmıştır.

Askeri Rus Uçağının düşürülmesini üstlenip büyük bir başarı gibi Dünya kamuoyunda Televizyonlarda açıklayarak ilen, daha sonra iş ciddiye binince söylediklerini inkar eden, Rusya Türkiye arasındaki ilişkilerin bozulmasına, güvenin sarsılmasına, ticaretin zarar görmesine neden olan kimdi?

Komsularla zero problem yani sıfır problem dış politikayı başlatıp, zamanla Türkiye’nin yalnızlaşmasına, kaybetmesine neden uygulamalar kimler zamanında olmuştur?

İNTERNETTEN DERLENEN FOTOGRAF GÖRÜNTÜLERİ GERCEKLERİ YANSITAN Delillerdir:














0 yorum: